Byggmax Tanumshede – din byggmaterialbutik med öppettider i Tanum

Byggmax Tanumshede är din förtrogna butik när det kommer till byggmaterial i Tanum. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en ambitiös gör-det-själv-entusiast hittar du allt du behöver hos oss för dina byggprojekt. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Byggmax Tanum – Din pålitliga byggmaterialleverantör

Vid Byggmax Tanumshede strävar vi efter att vara den mest tillförlitliga byggmaterialbutiken för alla dina projekt i Tanum. Vårt varierade sortiment innehåller allt från trä, isolering och gips till verktyg, färg och trädgårdsprodukter. Vi har även ett brett urval av byggvaror för renoveringar, om- eller tillbyggnader, samt för nybyggnationer.

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter för att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt och varaktigt. Därför väljer vi noggrant ut våra leverantörer och säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta standarderna. Vårt team av kunniga medarbetare finns alltid tillgängligt för att ge dig vägledning och rekommendationer för att uppfylla dina unika behov.

Öppettider i Tanum

Vi förstår att flexibilitet är viktigt när det gäller dina byggprojekt. Därför erbjuder vi generösa öppettider för att passa din tidsplan. Våra öppettider i Tanum är:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 18:00
Tisdag 08:00 – 18:00
Onsdag 08:00 – 18:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag 08:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Vår personal finns alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter och ge dig expertråd, oavsett om du besöker vår butik på vardagar eller under helgen. Kom gärna förbi när det passar dig bäst!

Prioritering av kundtjänst

Vi på Byggmax Tanumshede prioriterar enastående kundservice. Vi strävar efter att skapa en positiv och givande upplevelse för alla våra kunder. Vårt dedikerade team är alltid redo att svara på dina frågor, ge råd och hitta lösningar som passar dina behov och budget.

Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt material, få tips om installationstekniker eller lösa eventuella problem, finns vi här för att stödja dig genom hela processen. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för byggmaterial i Tanum!

Slutsats

Byggmax Tanumshede är din pålitliga byggmaterialbutik i Tanum. Med vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter och generösa öppettider kan vi möta alla dina byggbehov. Besök oss idag och låt vårt kunniga team hjälpa dig att göra dina byggprojekt till verklighet!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är adressen till Byggmax i Tanumshede?

Adressen till Byggmax i Tanumshede är XYZ-gatan 123.

Vilka öppettider har Byggmax i Tanumshede?

Byggmax i Tanumshede har öppet måndag till fredag från 9:00 till 18:00, samt lördagar och söndagar från 10:00 till 15:00.

Säljer Byggmax i Tanumshede trädgårdsprodukter?

Ja, Byggmax i Tanumshede erbjuder ett brett utbud av trädgårdsprodukter som växter, jord, trädgårdsverktyg och utemöbler.

Kan jag beställa varor online från Byggmax i Tanumshede?

Ja, du kan enkelt beställa varor online från Byggmax i Tanumshede och få dem levererade direkt till ditt hem.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Tanumshede?

Ja, det finns gott om parkeringsplatser tillgängliga vid Byggmax i Tanumshede för både bilar och cyklar.

Har Byggmax i Tanumshede specialerbjudanden eller kampanjer?

Ja, Byggmax i Tanumshede har regelbundna specialerbjudanden och kampanjer på utvalda varor. Håll utkik efter annonser och reklamblad för att ta del av dessa.

Kan jag få professionell rådgivning vid Byggmax i Tanumshede?

Ja, Byggmax i Tanumshede har kunnig personal som kan ge dig professionell rådgivning och svara på dina frågor kring byggprojekt eller produkter.

Tar Byggmax i Tanumshede emot returer?

Ja, om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp från Byggmax i Tanumshede kan du returnera varan inom en viss tidsperiod. Kontakta butiken för mer information.

Kan jag hyra verktyg från Byggmax i Tanumshede?

Ja, Byggmax i Tanumshede har ett uthyrningssortiment med verktyg för olika ändamål. Kontakta butiken för att få mer information om tillgänglighet och priser.

Har Byggmax i Tanumshede hemleverans?

Ja, Byggmax i Tanumshede erbjuder hemleverans för dina köp. Fråga i kassan eller kontakta butiken för mer information om villkoren.

Artiklen Byggmax Tanumshede – din byggmaterialbutik med öppettider i Tanum har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 21 anmeldelser