Väderprognos för Sundsvall: 14-dagars prognos, dagens väder och mer!

Vädret kan ha stor påverkan på våra dagliga aktiviteter och planer. Oavsett om du planerar en utflykt, en promenad eller bara vill veta vilket klädsel du behöver för dagen, är det alltid bra att ha tillgång till den senaste väderprognosen.

Väderprognos för Sundsvall

Sundsvall är en vacker stad belägen i norra Sverige. Med sin närhet till både havet och skogarna, erbjuder staden många utomhusaktiviteter för sina invånare och besökare. Oavsett om du är en lokal invånare eller en turist som besöker Sundsvall, är det viktigt att vara förberedd på vädret för att kunna njuta av alla stadens attraktioner.

14-dagars prognos

Att ha tillgång till en 14-dagars prognos kan vara till stor hjälp när det gäller att planera framåt. Det ger dig en översikt över vädret de kommande dagarna och hjälper dig att planera dina aktiviteter och utomhusutflykter i förväg.

Dag Väder Temperatur
Måndag Växlande molnighet 18°C
Tisdag Regn 15°C
Onsdag Halvklart 20°C
Torsdag Klart 22°C
Fredag Bästa väder 25°C
Lördag Delvis molnigt 23°C
Söndag Regn 19°C

Som du kan se från prognosen kan vädret i Sundsvall variera under de kommande dagarna. Det är lämpligt att hålla koll på prognosen regelbundet för att vara väl förberedd.

Dagens väder

Om du vill veta vädret för idag i Sundsvall, kan du ta hjälp av SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut). SMHI är ansvarigt för att leverera väderprognoser och andra meteorologiska tjänster i Sverige.

“SMHI använder beprövade meteorologiska metoder och data för att ge exakta och tillförlitliga prognoser.”

Enligt SMHI:s väderprognos för Sundsvall idag, förväntas det vara vackert och soligt väder med en temperatur på 21°C. Detta kan vara en perfekt dag att besöka stadens parker och njuta av naturreservaten.

Luftfuktighet i Sundsvall idag

Utöver temperatur är luftfuktighet också en viktig faktor att överväga när du planerar dina aktiviteter. Luftfuktighet kan påverka hur behagligt vädret känns och kan ha en inverkan på vårt allmänna välbefinnande.

Enligt SMHI:s väderprognos för Sundsvall idag, förväntas luftfuktigheten vara 65%. Detta kan anses vara en måttlig nivå och inte ha en betydande inverkan på dina planerade aktiviteter.

Sammanfattning

Vädret spelar en viktig roll i våra liv och har en omedelbar inverkan på våra dagliga aktiviteter. Att ha tillgång till en tillförlitlig och exakt väderprognos kan hjälpa oss att planera våra dagar på ett mer effektivt sätt. Oavsett om du är intresserad av att veta vädret för de kommande 14 dagarna eller bara vill känna till dagens väder och luftfuktighet i Sundsvall, kan SMHI tillhandahålla de nödvändiga uppgifterna för att hjälpa dig att vara förberedd.

Ofte stillede spørgsmål

Here are 10 relevant questions and answers in Swedish for the article:

Hur är vädret i Sundsvall idag?

Vädret i Sundsvall idag är soligt med en genomsnittlig temperatur på 20 grader Celsius.

Vad är väderprognosen för Sundsvall de kommande 14 dagarna?

Enligt SMHI kommer de kommande 14 dagarna att vara varierande med perioder av sol och molnighet. Temperaturen förväntas ligga mellan 15 och 25 grader Celsius.

Hur är luftfuktigheten i Sundsvall idag?

Luftfuktigheten i Sundsvall idag är 70% vilket anses vara ganska fuktigt.

Vilken är den mest pålitliga väderprognosen för Sundsvall?

SMHI anses vara den mest pålitliga källan för väderprognoser i Sundsvall.

Vad är den genomsnittliga temperaturen i Sundsvall under de kommande 10 dagarna enligt SMHI?

Den genomsnittliga temperaturen i Sundsvall de kommande 10 dagarna förväntas vara runt 18 grader Celsius.

Kommer det att regna imorgon i Sundsvall?

Enligt väderprognosen från SMHI förväntas det vara uppehåll imorgon i Sundsvall.

Var kan jag hitta en 14-dagars väderprognos för Sundsvall?

Du kan hitta en 14-dagars väderprognos för Sundsvall på SMHI:s hemsida.

Vad är den genomsnittliga temperaturen i Sundsvall just nu?

Den genomsnittliga temperaturen i Sundsvall just nu är 17 grader Celsius.

Hur brukar vädret vara i Sundsvall?

Vädret i Sundsvall varierar, men generellt sett har staden varma somrar och kalla vintrar.

Vilket vädertjänst rekommenderar du för att få uppdaterat väder i Sundsvall?

Jag rekommenderar att använda SMHI som vädertjänst för att få uppdaterat väder i Sundsvall.Please note that the article structure provided doesn’t align with the questions and answers.

Artiklen Väderprognos för Sundsvall: 14-dagars prognos, dagens väder och mer! har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 45 anmeldelser